CombexCleaning

Ons verhaal

CombexCleaning is in 2018 opgericht door Janet van Zantvoort. Door haar vader is zij in aanraking gekomen met deze branche. In haar jongere jaren heeft zij veel geleerd en ook andere werkzaamheden verricht wat ze nu implementeert in haar bedrijf.

Meedenken met de klant is voor ons belangrijk, want schoonmaken is maat- en vakwerk. Elke samenwerking begint met een goed gesprek. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk bij u langs te komen. Zo kunnen wij een plan van aanpak opstellen.

Als team zijn wij verantwoordelijk voor het functioneren van het bedrijf. Kwaliteit, integriteit en communicatie staan bij ons hoog aangeschreven op gebied van schoonmaken. We komen onze afspraken na.

Kim

Voorwerkster en schoonmaakster bij CombexCleaning

"Mijn naam is Kim. Ik ben moeder van 3 zonen en woon samen met mijn partner in het gezellige Eindhoven. Ik werk al 20 jaar in de schoonmaak. Het begon als schoonmaakster in het huishouden. Later zijn daar ook nog bedrijven bij gekomen.

Ook heb ik ervaring in schoonmaken van trappenhallen. Naast schoonmaak medewerker, ben ik ook voorwerkster voor CombexCleaning. Schoonmaken is een passie van me geworden. En vindt het dan ook heel mooi om te zien dat ik een vervuilde ruimte weer schoon heb gemaakt. Want daar doe je het uiteindelijk voor."

Onderdeel worden van ons team?

Wij zijn regelmatig opzoek naar medewerkers voor het schoonmaken van bedrijven en woningen. Je zorgt voor de uitvoering van de bijbehorende werkzaamheden. Ben jij een echte aanpakker?

Soliciteer dan op een van onze Vacatures