Diensten

Ecologische schoonmaakdiensten voor bedrijven en particulieren

Schoonmaken bij bedrijven

Een schone werkplek is belangrijk voor medewerkers en klanten. Het zorgt voor rust, minder afleiding en zelfs voor minder verzuim. Samen met de opdrachtgever bespreken wij wat er moet gebeuren en wordt er een plan van aanpak opgesteld.

  • Afnemen van meubels
  • Vlekken van ramen en deuren verwijderen
  • Stofzuigen en dweilen
  • Sanitair schoonmaken

Periodieke schoonmaak

Wij komen op vaste momenten terug om schoon te maken. Alle wensen worden besproken. Daarna spreken wij af wat er wanneer wordt schoongemaakt en zorgen wij voor een mooi resultaat.

  • Zittingen en poten van stoelen en tafels
  • Wanden en vloeren
  • Keukens (compleet) schoonmaken
  • Luxaflex of andere raambekleding

Particulieren

Na een kennismaking en een rondleiding bij u thuis, spreken wij af hoe onze schoonmaakwerkzaamheden eruit komen te zien.

De basis bestaat vaak uit: de keuken, badkamers, toiletten en de woonkamer. Optioneel zijn: wassen, strijken, vouwen, inruimen en de ramen wassen.

Daarnaast letten wij vooral op specifieke zaken zoals het behandelen van de aanwezige materialen. Denk hierbij aan vloeren, tegels, keukenblad, natuursteen.

Eenmalige schoonmaak

De eenmalige schoonmaak is vaak een grote schoonmaak. Wij helpen bij het schoonmaken na een verbouwing, renovatie, feestje of voor een oplevering.

Bij een grote schoonmaak komen wij met 2 personen de hele dag. Voor deze dienstverlening is het heel belangrijk om van te voren te weten wat er daadwerkelijk gedaan dient te worden. Natuurlijk is dit afhankelijk van de situatie, wensen en omvang. Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken? Neem dan contact op.

Schoonmaken met ecologische producten

Wij werken met hoogwaardige middelen op basis van Green Care die voor medewerkers veilig zijn, maar ook voor onze opdrachtgevers. In bepaalde gevallen werken wij met producten die hypoallergeen zijn, waar geen kleur en geurstof aan toegevoegd is. 

Benieuwd naar de kosten?

Vraag een offerte aan bij CombexCleaning

CombexCleaning maakt graag uw bedrijfspand of woning schoon. Bent u overtuigd van de ecologische werkwijze van CombexCleaning? Vraag binnen 1 minuut gratis een offerte aan. Met wat basisinformatie kunnen wij al een prijsinschatting doen.